Home » Over mij

Over mij

Verrassingen, cadeaus, wie vind dat nu niet leuk?!

 

Al jaren geef ik zelf persoonlijke cadeau's, met de naam van het kindje of een tekst op het cadeau. Ook liet ik vaak leuke cadeaus maken voor vriendinnen met een eigen bedachte tekst. Regelmatig dacht ik, wat zou het leuk zijn als ik deze cadeaus ook zelf zou maken! 

 

En zo begon een plan te rijzen om een eigen webshop te gaan ontwikkelen. En deze ging dan eindelijk 31 augustus 2020 online!

 

En ja, u vraagt zich misschien af: waarom die naam? Nou, dat kan ik ook uitleggen! Toen mijn eerste nichtje geboren werd, noemden ze mij al snel tante Nini.  En ondertussen weten mijn neefjes en nichtjes bijna niet hoe ik nu echt heet! Dus dan begrijpen jullie wel, dit gaat er niet zomaar meer uit! En omdat ik dit toch wel erg leuk vind, heb ik besloten dit toch in mijn naam, die ik toch een beetje persoonlijk wilde maken, mee te nemen!...

 

Ik hoop dat jullie hier blij worden van de cadeaus die jullie hier kunnen vinden, om weg te geven, of gewoon eens een cadeautje voor jezelf! Als er vragen zijn, stuur mij dan gerust even een berichtje! Ik speur veel naar leuke producten, dus wie weet kan ik wat u zoekt ook voor u regelen!